Cher Bos Design

Passie voor het vak

Cher Bos Design leeft en denkt in beelden en kleur. Het is mijn passie om uw gedachten in een visueel concept uit te beelden. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd aan het NIMETO te Utrecht. De ene helft van de opleiding betrof reclame en presentatietechnieken (styling en visual merchandising) en de andere kant besloeg het grafische aspect. Een belangrijk facet van deze opleiding was dat men niet alleen leert mooie dingen te ontwerpen, maar eveneens hoe je dit commercieel kunt vertalen. Na mijn opleiding ben ik dan ook als visual merchandiser in diverse warenhuizen werkzaam geweest en later als interieur styliste.

Maar mijn passie voor de combinatie van letters, beeld en kleur bleef bestaan.

Daarom ben ik in 2010 met Cher Bos Design een nieuwe weg ingeslagen om mijn gedachte naar een grafisch ontwerp te vertalen.

Goede samenwerking voor een uniek concept

Persoonlijk contact is het uitgangspunt van de samenwerking. Door te praten en goed te luisteren naar de wensen, gedachten en doelen ontstaan vaak de beste concepten. Doordat de klant persoonlijk betrok ken blijft bij de ontwikkeling van het ontwerp voorkom je verrassingen achteraf. Door ruime branche- en bedrijfskennis vind ik het prettig om echt mee te denken. Vaak ziet een ‘buitenstaander’ de zaken net iets anders, wat weer voor vernieuwing kan zorgen. In ieder geval is het belangrijk in deze tijd dat u zich als bedrijf onderscheidt! En dat begint met het visuele aspect!

Cher Bos & friends

Cher Bos Design ontwikkelt visuele concepten, huisstijl, logo’s, webdesign, brochures, folders, magazines, advertenties en andere aanverwante visuele uitingen. Eigenlijk is alles mogelijk. Cher Bos Design werkt nauw samen met diverse tekstschrijvers, fotografen, websiteontwikkelaars, drukkerijen en printshops.